Hvorfor en VC forventer, at Ethereum fortsat vil vinde værdi mod BTC i de kommende år

Ethereum har vundet en markant grund mod Bitcoin siden begyndelsen af ​​året, hvilket afspejles i cryptocurrency’s BTC-handelspar.

En god del af dens gevinster mod Bitcoin Era er sket gennem de sidste par uger, da ETH er blevet fanget inden for en stærk stigning, der kan have været drivkraften for den seneste markedsomfattende demonstration.

En kryptofokuseret venturekapitalist bemærker nu, at historiske markedscyklusser set mellem Ethereum og Bitcoin sandsynligvis fortsætter med at dirigere betydelige mængder kapital mod ETH – muligvis tillader det at overgå BTC over en makro tidsramme.

Ethereum vinder fortsat værdi mod Bitcoin

Siden starten af ​​2020 har Ethereum overgået bedre end Bitcoin med over 60 procent og klatret fra 0,018 BTC i begyndelsen af ​​januar til sin nuværende pris på 0,029 BTC.

Dette er drevet af en sammenflydning af faktorer, herunder DeFi-sektorens vækst, afkastlandbrug, ETH 2.0-forventning og en vis hype omkring EIP-1559.

Alle disse faktorer har givet anledning til en overflod af fortællinger om makrostyrken på den næststørste cryptocurrency – og der er en vis fortjeneste for dem.

Selvom funderinger om ETH 2.0’s lancering og den potentielle gennemgang af EIP-1559 begge forbliver spekulative, er der ingen tvivl om, at DeFi-sektoren har ført værdi til Ethereum.

Dette kan ses, når man ser på transaktionsvolumen, gebyrer og netværksdeltagelse på Ethereum blockchain.

Det har også ført til direkte tilstrømning af kapital til ETH, da mange brugere handler mellem DeFi-tokens ved hjælp af Ethereum på platforme som Uniswap og Curve.

Historiske markedscyklusser, der sandsynligvis vil øge ETHs pris højere, hævder VC
Chris Burniske , en partner hos Placeholder, forklarede i en nylig tweettråd , at der er en slående forbindelse mellem Ethereum og Bitcoin’s markedskredsløb – med de to aktiver, der fodrer ind i hinanden.

Mens han forklarede cyklerne, sagde han :

”Da ETH er mere illikvid og højere risiko end BTC, har den en tendens til at overskydende BTC’s gevinster på et tyremarked, og i sidste ende ender det højere end det startede i ETHBTC-vilkår … derefter tillader man at købe mere BTC med ETH, og så fortsætter cyklussen. ”

Han konkluderede, at dette vil resultere i, at Ethereum får værdi mod Bitcoin over en lang tids ramme.

”Og siden september 2019 har ETH haft gevinst mod BTC, med et breakout over 0,025 BTC i den sidste uge. Mit punkt er cyklusserne, de to forstærker hinanden på tyremarkeder, og i en lang tidsramme er ETH oprettet for at fortsætte med at vinde BTC. ”

Da Ethereums markedskapital er markant mindre end Bitcoin, vil dette også give det mulighed for at klatre mod sit BTC-handelspar med større lethed – især under bullish markedsforhold.

Ethereum , der i øjeblikket rangeres som nr. 2 efter markedsværdi, er steget med 4,44% i løbet af de sidste 24 timer. ETH har et markedskapital på $ 37,14B med et volumen på 24 timer på $ 11,79B.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.